deze illustratie geeft niet Mühllehen Mühle weer, wij hebben daarvan nog geen foto beschikbaar. Heb je een foto die we mogen gebruiken? We ontvangen hem graag.

Mühllehen Mühle - Königsfeld-Buchenberg (Schwarzwald-Baar-Kreis)

Algemeen[1]

statusin bedrijf
openingstijdenma di wo do vr: 8-16u
adresMühllehen 15
postcode woonplaats78126 Königsfeld-Buchenberg (Schwarzwald-Baar-Kreis)
landDuitsland
route­beschrijvingvanaf jouw locatie
websitelink website
emailinfo@muehllehen-muehle.com
telefoon+4977257627
maaltechniekvlakmaalderij
aandrijvingwater

Verkooppunt

winkel (balieverkoop)ja
webshopja

Verkrijgbaarheid specifieke producten[2]

glutenvrij meelonbekend
meel, bloemonbekend
additievenonbekend
graankorrelsonbekend
rijzen, bakkenonbekend
gereedschaponbekend
overig-

Diensten, activiteiten, accommodaties[3]

Mühllehen Mühle biedt geen activiteiten of accommodaties aan.
groenten

Van aardbei tot ei en kaas tot tarwemeel

We hebben adressen verzameld van molenwinkels, kaasboerderijen maar ook boerderijwinkels waar bijvoorbeeld melktappunten staan en waar je bijvoorbeeld aardbeien, asperges, pastinaak, prei, yoghurt, vla, honing, bessensap, appels, aardappels, champignons, eieren of uien kan kopen.

 1. We moedigen de eigenaar of beheerder van Mühllehen Mühle aan om wijzigingen of aanvullende informatie aan ons door te geven; molenaar: gebruik deze link daarvoor. De bovenstaande informatie is verkregen via het internet of is verstrekt door Mühllehen Mühle. Maar het is mogelijk dat men wijzigingen doorvoert zonder dit aan ons door te geven. Daarom kunnen we niet instaan voor de correctheid van de op deze pagina getoonde informatie. Als we van Mühllehen Mühle aanpassingen ontvangen werken we dit direct bij. Kijk op de website van Mühllehen Mühle voor de laatste informatie.
 2. Dit is niet noodzakelijkerwijs een complete opsomming van de te leveren producten maar een selectie die broodsmakelijk.nl interessant vindt voor thuisbakkers en organisch gegroeid is, mede door vragen van bezoekers die ons vroegen "waar kan ik product X of Y kopen?".
  Glutenvrij meel Voor de thuisbakkers die te maken hebben met een glutenintolerantie. Let op: glutenvrijmeel betekent nog niet dat dit meel ook geschikt is voor coeliakie patiënten omdat het glutenvrije meel kruisbesmet kan zijn met sporen van andere producten omdat men bijvoorbeeld het glutenvrije meel gemalen heeft op dezelfde molensteen waar ook meelsoorten met gluten gemalen worden. Vraag daarom specifiek of het glutenvrije meel voor jou geschikt is. Wanneer hierboven bij glutenvrij meel staat: "ja, geschikt voor coeliakie patiënten" dan heeft men ons expliciet aangegeven dat men meel verkoopt dat geschikt is voor coeliakie patiënten.
  Meel/bloem Volkorenmeel wordt weergegeven met de toevoeging (vk). Gebuild meel heeft de toevoeging (gb). Biologisch meel heeft de toevoeging (bio).
  Additieven In deze groep vallen producten zoals enzymmix, biologische broodverbeteraar, donker moutpoeder, diastatisch moutmeel, glutenpoeder, vruchtenbroodpoeder voor gebruik in een rozijnenbrood, hardbrood- krokantbroodpoeder, kleinbroodpoeder en ascorbinezuur.
  Graankorrels Voor degene die thuis graan willen malen is hier een opsomming gemaakt van de verkrijgbaarheid van hele graankorrels.
  Rijzen, bakken In deze groep vermelden we de verkrijgbaarheid van pakjes instant gist van 125 gram (omdat ze populair zijn bij thuisbakkers, zakjes zijn duur en de verpakking van 500 gram is voor de meesten veel te veel) maar ook rijsmandjes en bakblikken.
  Gereedschap De verkrijgbaarheid van gereedschappen zoals een deegsteker, deegroller en bakspray.
 3. Informeer bij Mühllehen Mühle naar de voorwaarden en kosten.

aanpassing/controle: 20190814

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >adres >maalderij >de

laatste toevoegingen