deze illustratie geeft niet Appels en zo (fruitteeltbedrijf Geus) weer, wij hebben daarvan nog geen foto beschikbaar. Heb je een foto die we mogen gebruiken? We ontvangen hem graag.

Appels en zo (fruitteeltbedrijf Geus) - 's-Heerenhoek (Borsele)

De fruitteler heeft een klein "winkeltje met geldpotje", dus zelfbediening en altijd open.

Algemeen[1]

statusin bedrijf
adresBeeldhoeveweg 6a
landNederland
postcode woonplaats4453VK 's-Heerenhoek (Borsele)
route­beschrijvingvanaf jouw locatie
websitelink website
email
telefoon+31610036462 of +31622854898

Verkooppunt[2]

winkel (balieverkoop)ja
openingstijden24/7
melktap­automaatnee
producten­automaatnee
webwinkelnee
groenten­abonnementnee
zelfpluknee

Beschikbaarheid productcategorieën[3]

biologische productenonbekend
boerenkaasnee
melknee
zuivel (overig)onbekend
eierenja
groentenja
grootfruitja, eigen
kleinfruitja
kersenonbekend
blauwebessenja
aspergesja
aardbeienonbekend
aardappelsja
paddenstoelenja
honingonbekend
confitureonbekend
vruchtensapja
vleesonbekend
overig-

Producten van eigen land[4]

appels en peren

Producten van collega boeren[5]

aardbeien en frambozen

Diensten, activiteiten, accommodaties[6]

Appels en zo (fruitteeltbedrijf Geus) biedt geen activiteiten of accommodaties aan.

groenten

Van aardbei tot ei en kaas tot tarwemeel

We hebben adressen verzameld van molenwinkels, kaasboerderijen maar ook boerderijwinkels waar bijvoorbeeld melktappunten staan en waar je bijvoorbeeld aardbeien, asperges, pastinaak, prei, yoghurt, vla, honing, bessensap, appels, aardappels, champignons, eieren of uien kan kopen.

 1. We moedigen de eigenaar of beheerder van Appels en zo (fruitteeltbedrijf Geus) aan om wijzigingen of aanvullende informatie aan ons door te geven; bent u teler of eigenaar van een boerderij klik dan hier. De bovenstaande informatie is verkregen via het internet of is verstrekt door Appels en zo (fruitteeltbedrijf Geus), maar men kan wijzigingen doorvoeren zonder ons daarvan op voorhand in te lichten en daarom kunnen we niet instaan voor de correctheid van de gegevens. Als we van Appels en zo (fruitteeltbedrijf Geus) of bezoekers van onze website aanpassingen ontvangen werken we dit direct bij. Kijk op de website van Appels en zo (fruitteeltbedrijf Geus) voor de laatste informatie.
 2. productenautomaat Een productenautomaat is voorziening waarbij (bepaalde) producten verkocht worden met een automaat, dus zonder contact met personeel. Soms betreft dit van te voren bestelde producten die je met een bepaalde code uit de automaat kan halen. Deze automaat vermelding heeft geen relatie met een eventuele melktapautomaat.
  melktapautomaat Onder een melktapautomaat verstaan we een installatie waarbij je na betaling met muntgeld of bankpas, een bepaalde hoeveelheid (ongepasteuriseerde)melk kan tappen in een zelf meegenomen fles.
  groentenabonnement Dit geeft aan of de boerderij een groentenabonnement aanbiedt.
  zelfpluk De boerderij/teler biedt de mogelijkheid om groente en/of fruit zelf te oogsten of te plukken. Dit is uiteraard een seizoensgebonden activiteit soms is dit (bij groente) ook gekoppeld aan een abonnement. Bezoek de website van de boerderij/teler voor details.
 3. De opsomming van producten is niet noodzakelijkerwijs een complete opsomming, daar streven we ook niet naar, maar dient om op hoofdlijnen aan te geven welke producten te koop aangeboden worden.
  Wij maken een strikt onderscheid tussen producten die men zelf verbouwt/produceert (hierboven gekenmerkt met "eigen") en verkoopt aan particulieren en producten die men "meeverkoopt". Dat doen we omdat we een voorstander zijn om producten "rechtstreeks bij de boer" kopen zonder dat er sprake is van een tussenhandel (boer verkoopt aan boerderijwinkel die verkoopt aan consument) omdat dan (logischerwijs) twee partijen aan het product moeten verdienen en daardoor krijgt de oorspronkelijke boer minder inkomsten. Overal om je heen kan je agrarische producten kopen in winkels, dat is niet uniek, maar de boerderijwinkels die wij in ons overzicht hebben opgenomen onderscheiden zich van normale winkels doordat je "rechtstreeks van de boer" koopt. Dat biedt drie voordelen: de consument en de boer leren elkaar kennen en begrijpen, er is geen tussenhandel dus de boer houdt het meeste over voor het verkochte product en daarnaast is geen sprake van onnodig transport van goederen. Dat de boerderijwinkels naast hun eigen producten ook andere producten verkopen van collegaboeren, is mooi en handig voor de consument, maar we proberen je, door dit onderscheid te maken, duidelijkheid te geven.
  Met "zuivel (overig)" worden producten bedoeld anders dan kaas en/of melk.
 4. Deze producten zijn "eigen" producten, producten die worden meeverkocht va anderen "meeverkocht" staan hieronder.
 5. Het overzicht "producten van collega boeren" kan, maar hoeft niet compleet te zijn. We laten naar eigen inzicht, mogelijk, bepaalde producten weg..
 6. Informeer bij Appels en zo (fruitteeltbedrijf Geus) naar de voorwaarden en kosten.

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >adres >boerderijwinkels >nl

laatste toevoegingen