boerderijwinkel Boerke Bogers - Hoogerheide (Woensdrecht)

boerderijwinkel Boerke Bogers - Hoogerheide (Woensdrecht)

Boerderijwinkel Boerke Bogers ontleent zijn naam aan de familie Bogers die sinds 1912 hier woont. Sinds 1970 is men begonnen om de zelfgeteelde asperges en aardbeien aan particulieren te verkopen. Tegenwoordig verkoopt men in het winkeltje ook producten van collega boeren uit de buurt.

De boerderijwinkel heeft automaten staan waar je buiten de openingstijden asperges en aardbeien kan kopen.

Algemeen[1]

statusin bedrijf
adresVossenweg 4
landNederland
postcode woonplaats4631SH Hoogerheide (Woensdrecht)
route­beschrijvingvanaf jouw locatie
websitelink website
emailinfo@boerkebogers.nl
telefoon+31164234567 of +31649756929
boerderijwinkel Boerke Bogers

Verkooppunt[2]

winkel (balieverkoop)ja
openingstijdenma di wo do vr: 9-17.30u, za: 9-17u, zo: 9-16u
melktap­automaatnee
producten­automaatja
openingstijden automaat8-20u
webwinkelonbekend
groenten­abonnementonbekend
zelfpluk-

Beschikbaarheid productcategorieën[3]

biologische productenonbekend
boerenkaasonbekend
melkonbekend
zuivel (overig)onbekend
eierenja
groentenja
grootfruitja
kleinfruitja
kersenonbekend
blauwebessenonbekend
aspergesja, eigen
aardbeienja, eigen
aardappelsonbekend
paddenstoelenonbekend
honingja
confitureonbekend
vruchtensapja
vleesja
overigaspergesoep
boerderijwinkel Boerke Bogers

Producten van eigen land[4]

asperges en aardbeien

Producten van collega boeren[5]

aardappels en honing

Diensten, activiteiten, accommodaties[6]

Boerderijwinkel Boerke Bogers biedt geen activiteiten of accommodaties aan.

groenten

Van aardbei tot ei en kaas tot tarwemeel

We hebben adressen verzameld van molenwinkels, kaasboerderijen maar ook boerderijwinkels waar bijvoorbeeld melktappunten staan en waar je bijvoorbeeld aardbeien, asperges, pastinaak, prei, yoghurt, vla, honing, bessensap, appels, aardappels, champignons, eieren of uien kan kopen.

 1. We moedigen de eigenaar of beheerder van boerderijwinkel Boerke Bogers aan om wijzigingen of aanvullende informatie aan ons door te geven; bent u teler of eigenaar van een boerderij klik dan hier. De bovenstaande informatie is verkregen via het internet of is verstrekt door boerderijwinkel Boerke Bogers, maar men kan wijzigingen doorvoeren zonder ons daarvan op voorhand in te lichten en daarom kunnen we niet instaan voor de correctheid van de gegevens. Als we van boerderijwinkel Boerke Bogers of bezoekers van onze website aanpassingen ontvangen werken we dit direct bij. Kijk op de website van boerderijwinkel Boerke Bogers voor de laatste informatie.
 2. productenautomaat Een productenautomaat is voorziening waarbij (bepaalde) producten verkocht worden met een automaat, dus zonder contact met personeel. Soms betreft dit van te voren bestelde producten die je met een bepaalde code uit de automaat kan halen. Deze automaat vermelding heeft geen relatie met een eventuele melktapautomaat.
  melktapautomaat Onder een melktapautomaat verstaan we een installatie waarbij je na betaling met muntgeld of bankpas, een bepaalde hoeveelheid (ongepasteuriseerde)melk kan tappen in een zelf meegenomen fles.
  groentenabonnement Dit geeft aan of de boerderij een groentenabonnement aanbiedt.
  zelfpluk De boerderij/teler biedt de mogelijkheid om groente en/of fruit zelf te oogsten of te plukken. Dit is uiteraard een seizoensgebonden activiteit soms is dit (bij groente) ook gekoppeld aan een abonnement. Bezoek de website van de boerderij/teler voor details.
 3. De opsomming van producten is niet noodzakelijkerwijs een complete opsomming, daar streven we ook niet naar, maar dient om op hoofdlijnen aan te geven welke producten te koop aangeboden worden.
  Wij maken een strikt onderscheid tussen producten die men zelf verbouwt/produceert (hierboven gekenmerkt met "eigen") en verkoopt aan particulieren en producten die men "meeverkoopt". Dat doen we omdat we een voorstander zijn om producten "rechtstreeks bij de boer" kopen zonder dat er sprake is van een tussenhandel (boer verkoopt aan boerderijwinkel die verkoopt aan consument) omdat dan (logischerwijs) twee partijen aan het product moeten verdienen en daardoor krijgt de oorspronkelijke boer minder inkomsten. Overal om je heen kan je agrarische producten kopen in winkels, dat is niet uniek, maar de boerderijwinkels die wij in ons overzicht hebben opgenomen onderscheiden zich van normale winkels doordat je "rechtstreeks van de boer" koopt. Dat biedt drie voordelen: de consument en de boer leren elkaar kennen en begrijpen, er is geen tussenhandel dus de boer houdt het meeste over voor het verkochte product en daarnaast is geen sprake van onnodig transport van goederen. Dat de boerderijwinkels naast hun eigen producten ook andere producten verkopen van collegaboeren, is mooi en handig voor de consument, maar we proberen je, door dit onderscheid te maken, duidelijkheid te geven.
  Met "zuivel (overig)" worden producten bedoeld anders dan kaas en/of melk.
 4. Deze producten zijn "eigen" producten, producten die worden meeverkocht va anderen "meeverkocht" staan hieronder.
 5. Het overzicht "producten van collega boeren" kan, maar hoeft niet compleet te zijn. We laten naar eigen inzicht, mogelijk, bepaalde producten weg..
 6. Informeer bij boerderijwinkel Boerke Bogers naar de voorwaarden en kosten.

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >adres >boerderijwinkels >nl

laatste toevoegingen