Sint Antoniusmolen - Halsteren (Bergen op Zoom)

Sint Antoniusmolen - Halsteren (Bergen op Zoom)

De Antoniusmolen is een beltmolen en is gebouwd in 1817. In het molenwinkeltje zijn veel meelproducten te koop. Deze worden ook aangeboden via de website van molen de Jager en nog via een aantal adressen in de buurt (zie website voor details).

Algemeen[1]

statusin bedrijf
openingstijdenwo do vr: 13-17u, za: 10-17u
adresHalsterweg 57
postcode woonplaats4661KM Halsteren (Bergen op Zoom)
landNederland
route­beschrijvingvanaf jouw locatie
websitelink website
emailinfo@antoniusmolen.nl
telefoon+31612302292
maaltechniekvlakmaalderij
aandrijvingwater

Verkooppunt

winkel (balieverkoop)ja
webshopnee
verzending mogelijkonbekend
molenwinkel Sint Antoniusmolen

Verkrijgbaarheid specifieke producten[2]

glutenvrij meelnee
meel, bloemtarwemeel(vk), tarwebloem, Zeeuwse tarwebloem, speltmeel(vk), speltbloem, roggemeel, boekweitmeel, maismeel, gerstemeel, tarwegrkesmeel
(vk=volkoren)
additievenglutenpoeder, broodverbeteraar, bruinbroodverbeteraar, witbroodverbeteraar, vruchtenbroodpoeder
graankorrelsonbekend
rijzen, bakkenzakjes instant gist 5x11 gram, pakje 125 gram instant gist, pak instant gist 500 gram
gereedschaponbekend
overigtarwezemelen, broodmix, pannenkoekenmix, havervlokken, bakkerszout

Diensten, activiteiten, accommodaties[3]

Sint Antoniusmolen biedt geen activiteiten of accommodaties aan.
groenten

Van aardbei tot ei en kaas tot tarwemeel

We hebben adressen verzameld van molenwinkels, kaasboerderijen maar ook boerderijwinkels waar bijvoorbeeld melktappunten staan en waar je bijvoorbeeld aardbeien, asperges, pastinaak, prei, yoghurt, vla, honing, bessensap, appels, aardappels, champignons, eieren of uien kan kopen.

 1. We moedigen de eigenaar of beheerder van Sint Antoniusmolen aan om wijzigingen of aanvullende informatie aan ons door te geven; molenaar: gebruik deze link daarvoor. De bovenstaande informatie is verkregen via het internet of is verstrekt door Sint Antoniusmolen. Maar het is mogelijk dat men wijzigingen doorvoert zonder dit aan ons door te geven. Daarom kunnen we niet instaan voor de correctheid van de op deze pagina getoonde informatie. Als we van Sint Antoniusmolen aanpassingen ontvangen werken we dit direct bij. Kijk op de website van Sint Antoniusmolen voor de laatste informatie.
 2. Dit is niet noodzakelijkerwijs een complete opsomming van de te leveren producten maar een selectie die broodsmakelijk.nl interessant vindt voor thuisbakkers en organisch gegroeid is, mede door vragen van bezoekers die ons vroegen "waar kan ik product X of Y kopen?".
  Glutenvrij meel Voor de thuisbakkers die te maken hebben met een glutenintolerantie. Let op: glutenvrijmeel betekent nog niet dat dit meel ook geschikt is voor coeliakie patiënten omdat het glutenvrije meel kruisbesmet kan zijn met sporen van andere producten omdat men bijvoorbeeld het glutenvrije meel gemalen heeft op dezelfde molensteen waar ook meelsoorten met gluten gemalen worden. Vraag daarom specifiek of het glutenvrije meel voor jou geschikt is. Wanneer hierboven bij glutenvrij meel staat: "ja, geschikt voor coeliakie patiënten" dan heeft men ons expliciet aangegeven dat men meel verkoopt dat geschikt is voor coeliakie patiënten.
  Meel/bloem Volkorenmeel wordt weergegeven met de toevoeging (vk). Gebuild meel heeft de toevoeging (gb). Biologisch meel heeft de toevoeging (bio).
  Additieven In deze groep vallen producten zoals enzymmix, biologische broodverbeteraar, donker moutpoeder, diastatisch moutmeel, glutenpoeder, vruchtenbroodpoeder voor gebruik in een rozijnenbrood, hardbrood- krokantbroodpoeder, kleinbroodpoeder en ascorbinezuur.
  Graankorrels Voor degene die thuis graan willen malen is hier een opsomming gemaakt van de verkrijgbaarheid van hele graankorrels.
  Rijzen, bakken In deze groep vermelden we de verkrijgbaarheid van pakjes instant gist van 125 gram (omdat ze populair zijn bij thuisbakkers, zakjes zijn duur en de verpakking van 500 gram is voor de meesten veel te veel) maar ook rijsmandjes en bakblikken.
  Gereedschap De verkrijgbaarheid van gereedschappen zoals een deegsteker, deegroller en bakspray.
 3. Informeer bij Sint Antoniusmolen naar de voorwaarden en kosten.

aanpassing/controle: 20220326

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >adres >molen/maalderij >nl

laatste toevoegingen