de Renkumse Molen - Renkum

de Renkumse Molen - Renkum

De Renkumse molen stamt uit 1858 en was destijds een beltmolen. Na een storm in 1910 waarbij de molen zwaar beschadigd raakte, is tijdens de renovatie de molen verhoogd en voorzien van een stelling vandaar dat dit type molen een stellingmolen genoemd wordt.

Algemeen[1]

statusin bedrijf
openingstijdenma di wo do vr: 9-18u, za: 10-16u
adresMolenweg 53
postcode woonplaats6871CV Renkum
landNederland
route­beschrijvingvanaf jouw locatie
website linknaarwebsi.te (waarom is dit vaag?)
emailemailadres@domein.nl
telefoon+311234567890
maaltechniekvlakmaalderij
aandrijvingwind

Verkooppunt

winkel (balieverkoop)Nee
webshopNee
verzending mogelijkonbekend

Verkrijgbaarheid specifieke producten[2]

glutenvrij meelonbekend (waarom is dit vaag?)
meel, bloemtarwemeel(vk,bio), tarwebloem(bio), roggemeel(vk,bio), roggebloem(bio), speltmeel(vk), speltbloem, boekweitmeel, tipo00 tarwebloem
(vk=volkoren, bio=biologisch)
additievenonbekend
graankorrelsonbekend
rijzen, bakkenzakjes instant gist 5x11 gram, pakje 125 gram instant gist
gereedschaponbekend
overigtarwezemelen, roggezemelen, broodmix, havervlokken

Diensten, activiteiten, accommodaties[3]

rondleiding korenmolen

raabkihcseb eitamrofni elenoitidda neeG

groenten

Van aardbei tot ei en kaas tot tarwemeel

We hebben adressen verzameld van molenwinkels, kaasboerderijen maar ook boerderijwinkels waar bijvoorbeeld melktappunten staan en waar je bijvoorbeeld aardbeien, asperges, pastinaak, prei, yoghurt, vla, honing, bessensap, appels, aardappels, champignons, eieren of uien kan kopen.

Waarom zijn sommige gegevens vaag gemaakt?

Wij willen zeker zijn dat we onze bezoekers correcte informatie verschaffen. De gegevens zijn vaag gemaakt omdat wij nog niet over die gegevens beschikken of dat ze nog niet geverifieerd zijn door de eigenaar/beheerder/molenaar van de Renkumse Molen.

Hoewel bezoekers van onze site ons graag helpen, willen we in dit geval dat deze gegevens "vanuit de bron" ontvangen.

Bent u de eigenaar/beheerder/molenaar van deze molen? Stuur ons dan een berichtje met de relevante informatie, dat kan via deze link.

 1. We moedigen de eigenaar of beheerder van de Renkumse Molen aan om wijzigingen of aanvullende informatie aan ons door te geven; molenaar: gebruik deze link daarvoor. De bovenstaande informatie is verkregen via het internet of is verstrekt door de Renkumse Molen. Maar het is mogelijk dat men wijzigingen doorvoert zonder dit aan ons door te geven. Daarom kunnen we niet instaan voor de correctheid van de op deze pagina getoonde informatie. Als we van de Renkumse Molen aanpassingen ontvangen werken we dit direct bij. Kijk op de website van de Renkumse Molen voor de laatste informatie.
 2. Dit is niet noodzakelijkerwijs een complete opsomming van de te leveren producten maar een selectie die broodsmakelijk.nl interessant vindt voor thuisbakkers en organisch gegroeid is, mede door vragen van bezoekers die ons vroegen "waar kan ik product X of Y kopen?".
  Glutenvrij meel Voor de thuisbakkers die te maken hebben met een glutenintolerantie. Let op: glutenvrijmeel betekent nog niet dat dit meel ook geschikt is voor coeliakie patiënten omdat het glutenvrije meel kruisbesmet kan zijn met sporen van andere producten omdat men bijvoorbeeld het glutenvrije meel gemalen heeft op dezelfde molensteen waar ook meelsoorten met gluten gemalen worden. Vraag daarom specifiek of het glutenvrije meel voor jou geschikt is. Wanneer hierboven bij glutenvrij meel staat: "ja, geschikt voor coeliakie patiënten" dan heeft men ons expliciet aangegeven dat men meel verkoopt dat geschikt is voor coeliakie patiënten.
  Meel/bloem Volkorenmeel wordt weergegeven met de toevoeging (vk). Gebuild meel heeft de toevoeging (gb). Biologisch meel heeft de toevoeging (bio).
  Additieven In deze groep vallen producten zoals enzymmix, biologische broodverbeteraar, donker moutpoeder, diastatisch moutmeel, glutenpoeder, vruchtenbroodpoeder voor gebruik in een rozijnenbrood, hardbrood- krokantbroodpoeder, kleinbroodpoeder en ascorbinezuur.
  Graankorrels Voor degene die thuis graan willen malen is hier een opsomming gemaakt van de verkrijgbaarheid van hele graankorrels.
  Rijzen, bakken In deze groep vermelden we de verkrijgbaarheid van pakjes instant gist van 125 gram (omdat ze populair zijn bij thuisbakkers, zakjes zijn duur en de verpakking van 500 gram is voor de meesten veel te veel) maar ook rijsmandjes en bakblikken.
  Gereedschap De verkrijgbaarheid van gereedschappen zoals een deegsteker, deegroller en bakspray.
 3. Informeer bij de Renkumse Molen naar de voorwaarden en kosten.

aanpassing/controle: 20220325

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >adres >molen/maalderij >nl

laatste toevoegingen