korenmolen de Zandhaas - Santpoort-Noord (Velsen)

korenmolen de Zandhaas - Santpoort-Noord (Velsen)

Molen de Zandhaas is een stellingmolen en heeft een rijke historie. De molen in de huidige vorm stamt uit 1779.

Algemeen[1]

statusin bedrijf
openingstijdendo vr za 10-17u, niet op feestdagen
adresWüstelaan 83
postcode woonplaats2071AE Santpoort-Noord (Velsen)
landNederland
route­beschrijvingvanaf jouw locatie
website linknaarwebsi.te (waarom is dit vaag?)
emailemailadres@domein.nl
telefoon+311234567890
maaltechniekvlakmaalderij
aandrijvingwind
opmerkingDe enzymmix wordt hier verkocht onder de naam "premix eko".

Verkooppunt

winkel (balieverkoop)Nee
webshopNee
verzending mogelijkonbekend
molenwinkel korenmolen de Zandhaas

Verkrijgbaarheid specifieke producten[2]

glutenvrij meelja (niet geschikt voor coeliakie patiënten) (waarom is dit vaag?)
meel, bloemboekweitmeel(eko), gerstemeel, havermeel(eko), tipo00 tarwebloem, kamutmeel(eko), maismeel(eko), pastabloem(eko), roggemeel(vk,eko), roggebloem(eko), sojameel(eko), speltmeel(vk,eko), speltbloem(eko), tarwemeel(vk,eko), tarwebloem(eko), tarwe lemairemeel(eko), glutenvrijmeel, emmermeel(vk), emmerbloem, moutmeel(gerst), moutmeel(tarwe), rijstebloem, teffmeel rood(eko), teffmeel wit(eko)
(vk=volkoren)
additievenglutenpoeder(eko), enzymmix(premix), premix eko (enzymmix)
graankorrelsemmerkorrel, gerstkorrel, milokorrel, roggekorrel(eko), speltkorrel(eko), tarwekorrel(eko), teffkorrel rood, teffkorrel wit, kamutkorrel
rijzen, bakkenpakje 125 gram instant gist, bakpoeder, baksoda, rijsmandje, bakblik
gereedschapdeegsteker
overigbroodmix, bakkerszout, grijnsuiker, kikkererwten, maisgries, suikernibs

Diensten, activiteiten, accommodaties[3]

rondleiding korenmolen

raabkihcseb eitamrofni elenoitidda neeG

groenten

Van aardbei tot ei en kaas tot tarwemeel

We hebben adressen verzameld van molenwinkels, kaasboerderijen maar ook boerderijwinkels waar bijvoorbeeld melktappunten staan en waar je bijvoorbeeld aardbeien, asperges, pastinaak, prei, yoghurt, vla, honing, bessensap, appels, aardappels, champignons, eieren of uien kan kopen.

Waarom zijn sommige gegevens vaag gemaakt?

Wij willen zeker zijn dat we onze bezoekers correcte informatie verschaffen. De gegevens zijn vaag gemaakt omdat wij nog niet over die gegevens beschikken of dat ze nog niet geverifieerd zijn door de eigenaar/beheerder/molenaar van korenmolen de Zandhaas.

Hoewel bezoekers van onze site ons graag helpen, willen we in dit geval dat deze gegevens "vanuit de bron" ontvangen.

Bent u de eigenaar/beheerder/molenaar van deze molen? Stuur ons dan een berichtje met de relevante informatie, dat kan via deze link.

 1. We moedigen de eigenaar of beheerder van korenmolen de Zandhaas aan om wijzigingen of aanvullende informatie aan ons door te geven; molenaar: gebruik deze link daarvoor. De bovenstaande informatie is verkregen via het internet of is verstrekt door korenmolen de Zandhaas. Maar het is mogelijk dat men wijzigingen doorvoert zonder dit aan ons door te geven. Daarom kunnen we niet instaan voor de correctheid van de op deze pagina getoonde informatie. Als we van korenmolen de Zandhaas aanpassingen ontvangen werken we dit direct bij. Kijk op de website van korenmolen de Zandhaas voor de laatste informatie.
 2. Dit is niet noodzakelijkerwijs een complete opsomming van de te leveren producten maar een selectie die broodsmakelijk.nl interessant vindt voor thuisbakkers en organisch gegroeid is, mede door vragen van bezoekers die ons vroegen "waar kan ik product X of Y kopen?".
  Glutenvrij meel Voor de thuisbakkers die te maken hebben met een glutenintolerantie. Let op: glutenvrijmeel betekent nog niet dat dit meel ook geschikt is voor coeliakie patiënten omdat het glutenvrije meel kruisbesmet kan zijn met sporen van andere producten omdat men bijvoorbeeld het glutenvrije meel gemalen heeft op dezelfde molensteen waar ook meelsoorten met gluten gemalen worden. Vraag daarom specifiek of het glutenvrije meel voor jou geschikt is. Wanneer hierboven bij glutenvrij meel staat: "ja, geschikt voor coeliakie patiënten" dan heeft men ons expliciet aangegeven dat men meel verkoopt dat geschikt is voor coeliakie patiënten.
  Meel/bloem Volkorenmeel wordt weergegeven met de toevoeging (vk). Gebuild meel heeft de toevoeging (gb). Biologisch meel heeft de toevoeging (bio).
  Additieven In deze groep vallen producten zoals enzymmix, biologische broodverbeteraar, donker moutpoeder, diastatisch moutmeel, glutenpoeder, vruchtenbroodpoeder voor gebruik in een rozijnenbrood, hardbrood- krokantbroodpoeder, kleinbroodpoeder en ascorbinezuur.
  Graankorrels Voor degene die thuis graan willen malen is hier een opsomming gemaakt van de verkrijgbaarheid van hele graankorrels.
  Rijzen, bakken In deze groep vermelden we de verkrijgbaarheid van pakjes instant gist van 125 gram (omdat ze populair zijn bij thuisbakkers, zakjes zijn duur en de verpakking van 500 gram is voor de meesten veel te veel) maar ook rijsmandjes en bakblikken.
  Gereedschap De verkrijgbaarheid van gereedschappen zoals een deegsteker, deegroller en bakspray.
 3. Informeer bij korenmolen de Zandhaas naar de voorwaarden en kosten.

aanpassing/controle: 20220319

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >adres >molen/maalderij >nl

laatste toevoegingen