molen de Lelie - Ommen

molen de Lelie - Ommen

Molen de Lelie is een achtkantige stellingmolen en is gebouwd in 1846.

Algemeen[1]

statusin bedrijf
openingstijdenma 13:30-18u, di wo do 9-18u, za 9-17u
adresMolenpad 7
postcode woonplaats7731GX Ommen
landNederland
route­beschrijvingvanaf jouw locatie
websitelink website
emailmolendelelie@dds.nl
telefoon+31529454080
maaltechniekvlakmaalderij
aandrijvingwind

Verkooppunt

winkel (balieverkoop)ja
webshopja
molenwinkel molen de Lelie

Verkrijgbaarheid specifieke producten[2]

glutenvrij meelnee
meel, bloemboekweitmeel, havermeel, maismeel, roggemeel, roggebloem, tarwebloem, tarwemeel(vk), Zeeuwse tarwebloem, speltmeel, speltbloem, tarwemeel(vk,rood wintertarwe), bloem van harde tarwe
(vk=volkoren)
additievenonbekend
graankorrelsonbekend
rijzen, bakkenpakje 125 gram instant gist, pak instant gist 500 gram
gereedschaponbekend
overigbroodmix, pannenkoekenmix, tarwezemelen, speltzemelen, haverzemelen

Diensten, activiteiten, accommodaties[3]

rondleiding korenmolen

Geen additionele informatie beschikbaar.

groenten

Van aardbei tot ei en kaas tot tarwemeel

We hebben adressen verzameld van molenwinkels, kaasboerderijen maar ook boerderijwinkels waar bijvoorbeeld melktappunten staan en waar je bijvoorbeeld aardbeien, asperges, pastinaak, prei, yoghurt, vla, honing, bessensap, appels, aardappels, champignons, eieren of uien kan kopen.

 1. We moedigen de eigenaar of beheerder van molen de Lelie aan om wijzigingen of aanvullende informatie aan ons door te geven; molenaar: gebruik deze link daarvoor. De bovenstaande informatie is verkregen via het internet of is verstrekt door molen de Lelie. Maar het is mogelijk dat men wijzigingen doorvoert zonder dit aan ons door te geven. Daarom kunnen we niet instaan voor de correctheid van de op deze pagina getoonde informatie. Als we van molen de Lelie aanpassingen ontvangen werken we dit direct bij. Kijk op de website van molen de Lelie voor de laatste informatie.
 2. Dit is niet noodzakelijkerwijs een complete opsomming van de te leveren producten maar een selectie die broodsmakelijk.nl interessant vindt voor thuisbakkers en organisch gegroeid is, mede door vragen van bezoekers die ons vroegen "waar kan ik product X of Y kopen?".
  Glutenvrij meel Voor de thuisbakkers die te maken hebben met een glutenintolerantie. Let op: glutenvrijmeel betekent nog niet dat dit meel ook geschikt is voor coeliakie patiënten omdat het glutenvrije meel kruisbesmet kan zijn met sporen van andere producten omdat men bijvoorbeeld het glutenvrije meel gemalen heeft op dezelfde molensteen waar ook meelsoorten met gluten gemalen worden. Vraag daarom specifiek of het glutenvrije meel voor jou geschikt is. Wanneer hierboven bij glutenvrij meel staat: "ja, geschikt voor coeliakie patiënten" dan heeft men ons expliciet aangegeven dat men meel verkoopt dat geschikt is voor coeliakie patiënten.
  Meel/bloem Volkorenmeel wordt weergegeven met de toevoeging (vk). Gebuild meel heeft de toevoeging (gb). Biologisch meel heeft de toevoeging (bio).
  Additieven In deze groep vallen producten zoals enzymmix, biologische broodverbeteraar, donker moutpoeder, diastatisch moutmeel, glutenpoeder, vruchtenbroodpoeder voor gebruik in een rozijnenbrood, hardbrood- krokantbroodpoeder, kleinbroodpoeder en ascorbinezuur.
  Graankorrels Voor degene die thuis graan willen malen is hier een opsomming gemaakt van de verkrijgbaarheid van hele graankorrels.
  Rijzen, bakken In deze groep vermelden we de verkrijgbaarheid van pakjes instant gist van 125 gram (omdat ze populair zijn bij thuisbakkers, zakjes zijn duur en de verpakking van 500 gram is voor de meesten veel te veel) maar ook rijsmandjes en bakblikken.
  Gereedschap De verkrijgbaarheid van gereedschappen zoals een deegsteker, deegroller en bakspray.
 3. Informeer bij molen de Lelie naar de voorwaarden en kosten.

aanpassing/controle: 20220323

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >adres >molen/maalderij >nl

laatste toevoegingen