korenmolen Windlust - Radewijk (Hardenberg)

korenmolen Windlust - Radewijk (Hardenberg)

Onder Korenmolen Windlust in Radewijk vindt u Bakkerij de Rokermolen. Radewijk in het dialect is Roke; vandaar de naam Rokermolen.

In de winkel onder de molen vindt u zowel meel als brood- cake- en koekmixen gemaakt met meel van de molen. Op vrijdag en zaterdag is er ook brood en banket te koop. Kijk op de website voor meer informatie.

Algemeen[1]

statusin bedrijf
openingstijdendi vr za: 9-13u
adresRadewijkerweg 19a
postcode woonplaats7791RJ Radewijk (Hardenberg)
landNederland
route­beschrijvingvanaf jouw locatie
websitelink website
emailinfo@derokermolen.nl
telefoon+31610976092
maaltechniekvlakmaalderij
aandrijvingwind

Verkooppunt

winkel (balieverkoop)ja
webshopja

Verkrijgbaarheid specifieke producten[2]

glutenvrij meelnee
meel, bloemtarwemeel(vk), tarwebloem, speltmeel(vk), speltbloem, boekweitmeel, roggemeel, roggebloem
(vk=volkoren)
additievenonbekend
graankorrelstarwekorrels
rijzen, bakkenpakje 125 gram instant gist
gereedschaponbekend
overigbroodmix, pannenkoekenmix

Diensten, activiteiten, accommodaties[3]

rondleiding molen

Tijdens de rondleiding zal de molenaar u alle aspecten van de korenmolen tonen, de historie en het gebruik toelichten. Op de website kunt u het contactformulier invullen om een afspraak te maken voor een rondleiding.

groenten

Van aardbei tot ei en kaas tot tarwemeel

We hebben adressen verzameld van molenwinkels, kaasboerderijen maar ook boerderijwinkels waar bijvoorbeeld melktappunten staan en waar je bijvoorbeeld aardbeien, asperges, pastinaak, prei, yoghurt, vla, honing, bessensap, appels, aardappels, champignons, eieren of uien kan kopen.

 1. We moedigen de eigenaar of beheerder van korenmolen Windlust aan om wijzigingen of aanvullende informatie aan ons door te geven; molenaar: gebruik deze link daarvoor. De bovenstaande informatie is verkregen via het internet of is verstrekt door korenmolen Windlust. Maar het is mogelijk dat men wijzigingen doorvoert zonder dit aan ons door te geven. Daarom kunnen we niet instaan voor de correctheid van de op deze pagina getoonde informatie. Als we van korenmolen Windlust aanpassingen ontvangen werken we dit direct bij. Kijk op de website van korenmolen Windlust voor de laatste informatie.
 2. Dit is niet noodzakelijkerwijs een complete opsomming van de te leveren producten maar een selectie die broodsmakelijk.nl interessant vindt voor thuisbakkers en organisch gegroeid is, mede door vragen van bezoekers die ons vroegen "waar kan ik product X of Y kopen?".
  Glutenvrij meel Voor de thuisbakkers die te maken hebben met een glutenintolerantie. Let op: glutenvrijmeel betekent nog niet dat dit meel ook geschikt is voor coeliakie patiënten omdat het glutenvrije meel kruisbesmet kan zijn met sporen van andere producten omdat men bijvoorbeeld het glutenvrije meel gemalen heeft op dezelfde molensteen waar ook meelsoorten met gluten gemalen worden. Vraag daarom specifiek of het glutenvrije meel voor jou geschikt is. Wanneer hierboven bij glutenvrij meel staat: "ja, geschikt voor coeliakie patiënten" dan heeft men ons expliciet aangegeven dat men meel verkoopt dat geschikt is voor coeliakie patiënten.
  Meel/bloem Volkorenmeel wordt weergegeven met de toevoeging (vk). Gebuild meel heeft de toevoeging (gb). Biologisch meel heeft de toevoeging (bio).
  Additieven In deze groep vallen producten zoals enzymmix, biologische broodverbeteraar, donker moutpoeder, diastatisch moutmeel, glutenpoeder, vruchtenbroodpoeder voor gebruik in een rozijnenbrood, hardbrood- krokantbroodpoeder, kleinbroodpoeder en ascorbinezuur.
  Graankorrels Voor degene die thuis graan willen malen is hier een opsomming gemaakt van de verkrijgbaarheid van hele graankorrels.
  Rijzen, bakken In deze groep vermelden we de verkrijgbaarheid van pakjes instant gist van 125 gram (omdat ze populair zijn bij thuisbakkers, zakjes zijn duur en de verpakking van 500 gram is voor de meesten veel te veel) maar ook rijsmandjes en bakblikken.
  Gereedschap De verkrijgbaarheid van gereedschappen zoals een deegsteker, deegroller en bakspray.
 3. Informeer bij korenmolen Windlust naar de voorwaarden en kosten.

aanpassing/controle: 20220314

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >adres >molen/maalderij >nl

laatste toevoegingen