Dank je wel
Op deze pagina hebben we, zonder vermelding van de naam van de afzender en, een uitzondering daargelaten, zonder de inzending te redigeren (aan te passen), een beperkte greep genomen uit de reacties van bezoekers die zo aardig zijn geweest om even "dank je wel" te zeggen. Dit soort berichtjes stimuleren ons enorm, dank je wel!
- Als beginnende-thuis-brood-bakker wil ik jullie graag complimenteren voor jullie heldere, informatieve site. Dank voor alle tips en tricks.
- Dank voor uw fantastische site, ik heb er al heel wat tijd op doorgebracht.
- Allereerst heel veel complimenten voor de fantastische website broodsmakelijk.nl Ik bak zelf al zo'n 15 jaar zelf brood, maar wat heb ik veel geleerd op jullie website! Vooral de technische uitleg maakt het allemaal veel gemakkelijker en ik maak inmiddels zo'n lekker brood dat onze kinderen eigenlijk liever geen brood meer van een bakker willen.
- Hoi, graag wilde ik jullie bedanken voor dit geweldige artikel, ik heb echt hardop zitten lachen achter mijn laptop. Mijn vriend begreep er niets van. Ik ben er blij van geworden. En daarnaast was het ook nog eens ontzettend nuttig. Dankjewel. [red. het grappige gedeelte staat helemaal onderaan in het artikel "in het lichtgrijs" dat begint met "Toen we het pakje gist van de Lidl..."]
- Fantastisch informatieve website!!
- Met veel plezier heb ik enkele artikelen op uw site gelezen. Voor mij als beginnend broodbakker zeer leerzaam.
- Ik wil alleen even laten weten dat ik veel leer van je website! Hartelijk dank voor al je moeite!
- Beste, ik wou jullie bedanken voor deze prachtige site bomvol duidelijke informatie. Ik had nog nooit van brood in de pan bakken gehoord, maar met jullie info was het perfect gelukt en mooi krokant. In bijlage foto van mijn brood.
- Beste Broodsmakelijk, geen vraag - alleen even een compliment voor jullie uitstekende website!
- [...] Laat ik besluiten met te zeggen dat ik al jaren met plezier uw site bezoek, ook al had ik al een paar jaar geen oven, (door u heb ik een camping oven aangeschaft) heel blij ook dat er een update plaatsgevonden heeft. Dank u wel voor alles wat ik van u mocht leren. Ik zal wel wat sneller moeten gaan werken!
- Hoi, Erg bedankt voor jullie site!!! Prachtige betrouwbare info!
- Goedemiddag, met enige regelmaat heb ik informatie nodig over het bakken van brood en dan kom ik, met zeer veel genoegen, op uw site terecht. Wat een héérlijk naslagwerk is dit en wat een fijne tips en prettige meel tests en dan ook nog netjes voorgegeven en buitengewoon compleet. Een genot kortom!
- Beste broodbakkers, geen vraag, maar een compliment: wat een geweldige site! Ik heb hem pas vorige week ontdekt en meteen in mijn favorieten geplaatst. Veel succes, hartelijke groet.
- Geen correcties of foutjes te melden, wel mijn welgemeende complimenten en dank voor jullie geweldige website barstensvol informatie, ervaringen, testen en tips. Super!!!
- Beste mensen, complimenten met jullie mooie site. Ze heeft mij geleerd om goed brood te bakken.
- Heb broodverbeteraar van molen de arend beetje roggemeel een ei en 100 ml melk gebruikt perfect brood geworden bedankt.
- Top website!
- Hi, wat een geweldige site boordevol informatie! Ik wordt echt geïnspireerd om te experimenteren met brood bakken. Ga zo door!
- Hi. Mijn geliefde is zeer gesteld op vers brood in de ochtend en mijn methode werkt met flink koel deeg met desem als rijsmiddel. Een uurtje later naar bed en net voor het slapen deeg direct uit de koeling vormen en in het rijsmandjes. Een uur of 5 later is het dan klaar om te bakken. Hangt wel af van de kamertemperatuur. Afgelopen zomer tijdens de hittegolf werkte het niet dus... Overigens vorm ik graag deeg direct uit de koelkast omdat ik het dan net wat makkelijker kan hanteren en ik geen verschil merk met eerst op temperatuur laten komen. Mooie complete site!
- Beste, Gewoon een bedankje voor jullie indrukwekkende en prima uitgewerkte website! Door dit soort webstekken herstelt mijn geloof in het internet zich telkens moeiteloos! Mijn kleine mini-tip: Ik gebruik al lange tijd bakpapier om mijn broden in blikken maar toch vooral in gietijzeren potten plakvrij te houden. Met deze "twist": Zo'n vel bakpapier gaat makkelijk tot wel 50 broden mee. Voor elk van mijn blikken en potten die ik gebruik, heb ik 1 perfect bijgeknipt bakvel. Toch nog steeds het allermakkelijkst... Uit de oven, brood uit de vorm of pot lichten (papier wordt niet heet) en op de rooster leggen. Groetjes en nog bedankt!
- Ik ben pas net begonnen met bakken en kwam per toeval hier terecht. Wat een fantastische website. Er is zo ontzettend veel waardevolle informatie te vinden. Echt te gek!! Dat wilde ik gewoon even zeggen. Oke, doei.
- Beste lezer, als hobby thuisbroodbakker raadpleeg ik jullie site regelmatig. Veel naar ik aanneem objectieve info. Hartelijk dank daarvoor!
- Wat een goeie site zeg. Ik zit met plezier de artikelen te lezen. Ik word er echt wijzer van! Bedankt.
- Geachte, Ik ben zeer tevreden over uw informatie aangaande broodbakken. Ik woon in België en weet dat de Nederlanders slimmer zijn dan wij, maar dat het verschil zo groot is dat wist ik niet. Uw informatie is de beste van geheel internet. Gefeliciteerd hier voor.
aanpassing/controle: 20210223
Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie