bakkersglossarium

Bakkersglossarium (Duits)

Het bakkerglossarium[1] Duits is een verzameling van termen en afkortingen die je aantreft in Duitstalige boeken, recepten, artikelen en forums die gaan over broodbakken en aanpalende onderwerpen zoals de patisserie- molen- en meelwereld. Door op de term te klikken krijg je meer informatie zoals een korte uitleg, mogelijke synoniemen, de vertalingen en indien beschikbaar, verwijzingen naar een achtergrondartikel van deze term of gerelateerde artikelen.

Mocht je een term of afkorting missen of een verbetervoorstel hebben, stuur ons die dan via het reactieformulier onderaan deze pagina.

  1. Een glossarium is een alfabetisch gerangschikte verklarende woordenlijst.

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie.

populair

home­ >glossarium duits

laatste toevoegingen

Cookies
Wij plaatsten alleen strikt functionele cookies. De advertenties die getoond worden zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". Er worden dus geen persoonsgebonden cookies geplaatst en daarom hoeven we u, in het kader van de AVG, geen toestemming te vragen, alleen maar te informeren.

ik heb het gelezen