bakkersglossarium

Bakkersglossarium (Engels)

Het bakkerglossarium[1] Engels is een verzameling van termen en afkortingen die je aantreft in Engelstalige boeken, recepten, artikelen en forums die gaan over broodbakken en aanpalende onderwerpen zoals de patisserie- molen- en meelwereld. Door op de term te klikken krijg je meer informatie zoals een korte uitleg, mogelijke synoniemen, de vertalingen en indien beschikbaar, verwijzingen naar een achtergrondartikel van deze term of gerelateerde artikelen.

Mocht je een term of afkorting missen of een verbetervoorstel hebben, stuur ons die dan via het reactieformulier onderaan deze pagina.

  1. Een glossarium is een alfabetisch gerangschikte verklarende woordenlijst.

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >glossarium engels

laatste toevoegingen

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is, alleen je te informeren.

ik heb het gelezen