broodkruiden

Broodkruiden

Broodkruiden zijn kruiden die gebruikt worden bij de bereiding van een brood.

Betekenis

Broodkruiden zijn kruiden die gebruikt kunnen worden bij de bereiding van een brood en het brood een extra smaakdimensie geven. De meest gebruikte kruiden zijn anijs, kummel (karwij), venkel koriander en kardemom. Meer informatie in het lemma brotgewurz

Bakkersglossarium

In het bakkersglossarium zijn nog veel meer bakkerstermen te vinden, van "acerola kersconcentraat" tot "zuurteregelaar".


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie.

populair

home­ >glossarium >nederlands >broodkruiden

laatste toevoegingen

Cookies
Deze site maakt gebruik van cookies. De advertenties die u mogelijk te zien krijgt zijn "niet gepersonaliseerde advertenties van Google". Wij plaatsten twee functionele cookies: hoe vaak u deze melding getoond heeft gekregen en of u deze cookieverklaring heeft geaccepteerd. Er worden dus geen persoonsgebonden cookies geplaatst en daarom hoeven we u, in het kader van de AVG, geen toestemming te vragen alleen maar te informeren.

dat begrijp ik