kamut

kamut

Kamut is een geregistreerde merknaam van khorasantarwe die onder strikte biologische omstandigheden verbouwd wordt.

Duits: n.b.*
Frans: n.b.*
Engels: n.b.*

Synoniem: khorasantarwe (NL)
Gerelateerd: graan, tarwe (NL)

Kamut en khorasantarwe zijn identiek, waarbij Kamut zich onderscheidt doordat dit khorasantarwe is dat onder strikte biologische omstandigheden verbouwd wordt. Kamut is een geregistreerde merknaam.

Kamut is zeer geschikt voor het bakken van broden.

Meer informatie (extern)

Meer informatie is te lezen op een externe site: https://www.kamut.com/nl

Bakkersglossarium

In het bakkersglossarium zijn nog veel meer bakkerstermen te vinden, van "acerola kersconcentraat" tot "zuurteregelaar".

* Ons is geen vertaling van deze term bekend, weet jij hem wel? Een berichtje wordt zeer op prijs gesteld.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >glossarium

laatste toevoegingen