peter

Peter Reinhart

Peter Reinhart is een wereldwijd bekende en gerespecteerde schrijver uit de VS die veel boeken over broodbereiding heeft geschreven.

Duits: n.b.*
Frans: n.b.*
Engels: Peter Reinhart

Peter Reinhart is bakker, docent maar vooral bekend als auteur van vele boeken over brood. Zijn bekendste werken zijn:

  • 2001 - The Bread Baker's Apprentice: Mastering the Art of Extraordinary Bread
  • 2003 - American Pie: My Search for the Perfect Pizza
  • 2006 - Crust and Crumb: Master Formulas for Serious Bread Bakers
  • 2007 - Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
  • 2009 - Artisan Breads Every Day
  • 2012 - The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking

Bakkersglossarium

In het bakkersglossarium zijn nog veel meer bakkerstermen te vinden, van "acerola kersconcentraat" tot "zuurteregelaar".

* Deze vertaling is ons niet bekend, weet jij hem wel? Een berichtje wordt zeer op prijs gesteld.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >glossarium

laatste toevoegingen