peter

Peter Reinhart

Peter Reinhart is een wereldwijd bekende en gerespecteerde schrijver uit de VS die veel boeken over broodbereiding heeft geschreven.

Duits: n.b.*
Frans: n.b.*
Engels: Peter Reinhart

Peter Reinhart is bakker, docent maar vooral bekend als auteur van vele boeken over brood. Zijn bekendste werken zijn:

  • 2001 - The Bread Baker's Apprentice: Mastering the Art of Extraordinary Bread
  • 2003 - American Pie: My Search for the Perfect Pizza
  • 2006 - Crust and Crumb: Master Formulas for Serious Bread Bakers
  • 2007 - Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
  • 2009 - Artisan Breads Every Day
  • 2012 - The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking

Bakkersglossarium

In het bakkersglossarium zijn nog veel meer bakkerstermen te vinden, van "acerola kersconcentraat" tot "zuurteregelaar".

* Deze vertaling is ons niet bekend, weet jij hem wel? Een berichtje wordt zeer op prijs gesteld.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >glossarium

laatste toevoegingen

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is, alleen je te informeren.

ik heb het gelezen