Peter Reinhart
Peter Reinhart is een wereldwijd bekende en gerespecteerde schrijver uit de VS die veel boeken over broodbereiding heeft geschreven.
Frans: n.b.*
Engels: Peter Reinhart
Peter Reinhart is bakker, docent maar vooral bekend als auteur van vele boeken over brood. Zijn bekendste werken zijn:
- 2001 - The Bread Baker's Apprentice: Mastering the Art of Extraordinary Bread
- 2003 - American Pie: My Search for the Perfect Pizza
- 2006 - Crust and Crumb: Master Formulas for Serious Bread Bakers
- 2007 - Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
- 2009 - Artisan Breads Every Day
- 2012 - The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking
Bakkersglossarium
In het bakkersglossarium zijn nog veel meer bakkerstermen te vinden, van "acerola kersconcentraat" tot "zuurteregelaar".* Deze vertaling is ons niet bekend, weet jij hem wel? Een berichtje wordt zeer op prijs gesteld.
Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie