peter reinhart
Peter Reinhart

Peter Reinhart

Peter Reinhart is een wereldwijd bekende en gerespecteerde schrijver uit de VS die veel boeken over broodbereiding heeft geschreven.

Duits: n.b.*
Frans: n.b.*
Engels: Peter Reinhart

Betekenis

Peter Reinhart is bakker, docent maar vooral bekend als auteur van vele boeken over brood. Zijn bekendste werken zijn:

  • 2001 - The Bread Baker's Apprentice: Mastering the Art of Extraordinary Bread
  • 2003 - American Pie: My Search for the Perfect Pizza
  • 2006 - Crust and Crumb: Master Formulas for Serious Bread Bakers
  • 2007 - Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
  • 2009 - Artisan Breads Every Day
  • 2012 - The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking

Bakkersglossarium

In het bakkersglossarium zijn nog veel meer bakkerstermen te vinden, van "acerola kersconcentraat" tot "zuurteregelaar".

* Deze vertaling hebben we nog niet, je kan ons helpen door hem naar ons te sturen.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie.

populair

home­ >glossarium >nederlands >Peter Reinhart

laatste toevoegingen

Cookies
Deze site maakt gebruik van cookies. De advertenties die u mogelijk te zien krijgt zijn "niet gepersonaliseerde advertenties van Google". Wij plaatsten twee functionele cookies: hoe vaak u deze melding getoond heeft gekregen en of u deze cookieverklaring heeft geaccepteerd. Er worden dus geen persoonsgebonden cookies geplaatst en daarom hoeven we u, in het kader van de AVG, geen toestemming te vragen alleen maar te informeren.

dat begrijp ik