Molenwinkels in Nederland waar meel verkocht wordt

nederlandse vlag

Wanneer je thuis brood bakt wilt je waarschijnlijk het liefst meel of bloem gebruiken dat op een traditionele manier gemalen is. Wij hebben adressen verzameld van molens met molenwinkeltjes waar je dat soort graanproducten kan kopen. Tevens hebben we, indien beschikbaar, adressen van maalderijen opgenomen.

Aanvulling?

Heb je een aanvulling op onderstaande kaart met molenwinkels, dan vinden we het heel prettig als je ons een bericht stuurt, dan plaatsen we hem direct er bij.

Complete adressenlijst, routebeschrijving

Een complete adressenlijst van molenwinkels met openingstijden, aangebroden producten en een routebeschrijving vanaf jouw locactie met google maps tref je hier aan.

Google maps kaart

Tip: klik op het schuif-icoontje hieronder in de linker bovenhoek voor adressen gesorteerd op plaatsnaam. Nog een keer op het icoontje klikken verbergt het overzicht.

Andere landen

Adressen van molens met een molenwinkel en maalderijen in andere landen tref je hier aan.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

populair

home­ >bereiden >ingrediënten >kopen >molenwinkels

laatste toevoegingen

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is, alleen je te informeren.

ik heb het gelezen